ELAZIĞ / KOVANCILAR - TOKİ Şehit Üsteğmen Emre Ercan Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Kader Albayrak ve Merve Aydoğdu ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Betül Yesilagac ve Sınıf Öğretmenimiz Hilal Şık tarafından düşünülen 14 Mart Pi Günü etkinliği kapsamında okul duvarımiza pi sembolü çizilerek öğrencilerde farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.Ogretmenlerimize emeklerinden dolayi teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Belkız Kılıç tarafından hazırlanan video ve tiyatro etkinligi Yerli Mali Haftası kapsamında konferans salonunda kutlandı.Programda emeği geçen öğretmen ve ogrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Belkız Kılıç tarafından hazırlanan etkinlike "Yerli Malı Haftası" konferans salonunda slaytlar,canlandırma, şiir ve günün anlam ve önemine uygun konuşmalar ile kutlandı. Öğretmenimize hazırlamış olduğu bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuz Türkçe Öğretmeni Güllü ÇAVUŞ ve Şehit Erhan Çalışkan İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Veysel BARUT  tarafından hazırlanan program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz için hazırlanan eğlenceli video ve sokak röportajı gibi etkinlikler yer alırken Şehit Öğretmenler de program içerisinde anılarak program sonlandırıldı.Öğretmenlerimize bu anlamlı etkinlik için teşekkür eder, tüm öğretmenlerizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Kas

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Güllü ÇAVUŞ tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan etkinlik sonucu okul panolarımız öğretmenlerimizin derste en çok kullandığı kelimeler öğrencilerden derlenerek süslendi. Yapılan bu etkinlik için öğretmenimize teşekkür eder,tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Yapılan tatbikatın ardından öğrenciler okul bahçesinde toplanarak sunum yapıldı,bilgi paylaşıldı.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebi Haftası konferans salonunda görevli öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış oldukları program eşliğinde kutlandı.